FOLIREN FOLAATTI 400 MIKROG 90 tabl

Tuotetta saatavilla!

17,12


Ei korvattava
Lyhyt tuotekuvaus:

Foliren Folaatti -tabletti sisältää 400 mikrog Quatrefolic®-folaattia, joka on parhaiten elimistön hyväksikäytettävissä oleva bioaktiivinen foolihapon muoto. Valmisteen sisältämä folaatti on heti oikeassa muodossa elimistön käyttöön. Tuotetta käytetään folaatin saannin turvaamiseen erityisesti raskauden suunnitteluvaiheessa ja raskauden aikana. Helposti nieltävä tabletti. Laktoositon ja gluteeniton. Sopii vegaaneille. Kaikille raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville suositellaan foolihappolisää 400 µg vuorokaudessa. Foolihappolisän käyttö tulisi aloittaa viimeistään kaksi kuukautta ennen suunniteltua raskautta ja jatkaa 12. raskausviikkoon saakka. Foolihapon riittävä saanti on tärkeää sikiön normaalin kehityksen kannalta.

Käyttötarkoitus:

Foolihapon saannin turvaamiseen

Annostelu:

1 tabletti päivässä.

Sisältö:

Valmiste on laktoositon, maidoton ja liivatteeton. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia, eikä elänperäisiä ainesosia.

Ainesosaluettelo:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), folaatti (Quatrefolic®, 5MTHF-glukosamiini).

Laktoositon, maidoton, liivatteeton. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Raskaus ja Imetys:

Suositellaan raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Äidin vitamiinit ja ravintolisät, Raskaus- ja imetysajan vitamiinit ja hivenaineet, Hermosto
© 2021 Suomen Apteekkariliitto