ELMEX KARIESSUOJA HAMMASTAHNA 75 ML

Elmex Kariessuoja-hammastahnan sisältämä tehokas amiinifluoridi kiinnittyy hammaskiilteeseen nopeasti, kovettaa sen ja tekee siitä happoja paremmin kestävän.
Pakkauskoko:
75 ML
Markkinoija:
Colgate Palmolive A/S
Tilattavissa, jos tuote on saatavilla tukkuliikkeestä
5,21 €
69,47 € / 0.0750
Tavallista tehokkaampi suoja kariekselta amiinifluoridin ansiosta fluorivarasto kestää pitkään. Karieksen korjautuminen sen alkuvaiheessa.
Elmex Kariessuoja-hammastahnan sisältämä tehokas amiinifluoridi kiinnittyy hammaskiilteeseen nopeasti, kovettaa sen ja tekee siitä happoja paremmin kestävän. Erityisen pinta-aktiivisuutensa ansiosta amiinifluoridi muodostaa kaikille hammaspinnoille tiukasti siihen kiinnittyvän, tasalaatuisen suojakerroksen. Näin elmex Kariessuoja -hammastahna antaa hampaille optimaalisen, pitkä-aikaisen suojan. Lisäksi se pysäyttää alkavan karieksen ja voi jopa korjata aiheutuneet vauriot. Sen suojaavat ominaisuudet on näytetty toteen yli 400 tieteellisessä tutkimuksessa.
Fluoripitoisuus 1400 ppm

null

Aqua, Sorbitol, Hydrated, silica, Hydroxyethylcellulose, Olaflur, Limonene, Hydrogenated, Castor Oil, Aroma, Sodium Saccharin, Hydrochloric Acid, CI 77891.
Ei alle 7-vuotiaille.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)