GLUTEN GO 25 KAPS

Monet välttävät gluteenipitoisia viljoja. Joskus syynä on keliakia, ja silloin hoitona on tiukka gluteeniton dieetti. Gluteenia voidaan välttää myös muista syistä, esimerkiksi gluteeniherkkyyden takia. Gluten GO on pieni, helposti nieltävä kapseli kätevässä taskupakkauksessa. Se sopii erityisesti gluteeniherkille. Tuote ei korvaa keliaakikon gluteenitonta ruokavaliota. Kapseli nautitaan aterian yhteydessä. Käytetään viljoja sisältävien ruokien yhteydessä. Pilkkoo myös maidon proteiinia.
Annostus 1-2 kapselia ennen gluteenipitoista ateriaa.
Pakkauskoko:
25 KAPS
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Varastossa
18,09 €
Gluten GO sisältää kolmea entsyymiä, jotka tehokkaasti pilkkovat viljan gluteenia. Ne pilkkovat myös maidon kaseiinia. Sopii käyttöön etenkin gluteeniherkille. Tuote ei sovellu keliaakikoille eikä korvaa keliaakikon gluteenitonta ruokavaliota.
1 kapseli ennen ateriaa nesteen kera, tarvittaessa annostuksen voi kasvattaa 2 kapseliin ateriakerralla.
Yksi kapseli sisältää: Pepsiini 500 SAPU, Proteaasi 75000 HUT, Proteaasi DPP-IV 125 DPP-IV
Entsyymivalmiste, maltodekstriini (maissista), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselikuori), kasvirasva (palmu, kookos). Gluteeniton, maidoton, laktoositon. Voi sisältää pieniä jäämiä soijasta ja vehnästä.
500.00SAPU ENTSYYMIT: PEPSIINI
75000.00HUT ENTSYYMIT: PROTEAASI
125.00DPP-IV ENTSYYMIT: PROTEAASI DPP-IV
Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään hyvin suljettuna huoneenlämmössä. Ei korvaa keliaakikon gluteenitonta ruokavaliota.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)