Orionin keräilykampanja kevät 2024

Digikeräilyn ohjeet

1. Osta verkkokaupastamme Orionin yli 9 euron tuote, 1 tuote = 1 koodi

2. Kirjaa sähköpostisi ja tilauksesi mukana tullut koodisi sivustolle orionkeraily.fi

3. Voit valita tuotelahjan, kun kuusi koodia on syötetty palveluun. Keräilyn voi aloittaa niin monta kertaa kuin kampanjan aikana ehtii! Tuotelahjoja rajoitettu 3kpl/talous. Digikeräilyä voi jatkaa syksyn 2024 keräilykampanjassa.

4. Tuotelahja toimitetaan postitse 6 viikon kuluessa.

Keräilyaika on apteekeissa ja verkossa 2.4.-30.06.2024.  Keräilykortti tulee palauttaa postitse tai tuotelahja lunastaa mobiilissa viimeistään 15.7.2024.

Huom! Apteekissa asioidessasi jaossa on myös paperisia leimakortteja. Digikeräilyä ja paperista keräilykorttia ei voi yhdistää.

 

Keräilylahja heti tilauksen mukana?

Ostaessasi kerralla 6 keräilykampanjaan kuuluvaa tuotetta, tarjoamme nyt myös mahdollisuuden vastaanottaa valitsemasi keräilylahjan jo tilauksesi mukana! Ilmoitathan tilauksen yhteydessä, minkä tuotelahjoista haluat. Heti mukaan -kampanja on voimassa koko keräilyn ajan. Vaihtoehdot ovat:

1. Marimekon Tiiliskivi-tyynynpäällinen (50 x 50 cm)

Armi Ratian suunnittelema Tiiliskivi-kuvio vangitsee katseet, ja kangaspäällysteisen vetoketjun ansiosta tyynynpäällinen on helppo pestä. 

2. Marimekon Unikko-tyynynpäällinen (50 x 50 cm)

Maija Isolan suunnittelema Unikko-kuosi koristaa puuvillasta valmistettua tyynynpäällistä, jossa vetoketju yhdellä sivulla. 

3. Marimekon Kaika Pieni Tiiliskivi -pussukka (21 x 14 cm) ja Orion Favora Hoitava käsivoide (75 ml)

Kaika-meikkipussukka on valmistettu Pieni Tiiliskivi -kuosisesta polyesterista. Pussukassa on vetoketjusuljenta ja vuori sisäpuolella. Favora Hoitava käsivoide pehmentää, suojaa ja kosteuttaa kuivia käsiä ja kynsiä.

4. Marimekon Räsymatto-kukkaro (12 x 13 cm) ja Siirtolapuutarha Smartbag (35 x 40 cm)

Puuvillasta valmistettu Pieni kukkaro on monikäyttöinen klassikko. Metallinen kehys, joka on helppo napsauttaa auki ja kiinni. Smartbag on valmistettu Siirtolapuutarha-kuosisesta polyesterista.

5. Marimekon Oiva/Siirtolapuutarha-kulho (5 dl)

Räsymatto-kuosinen kulho on valmistettu konepesun, uunin, mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävästä valkoisesta keramiikasta. 

 

Säännöt

Kampanjaan kuuluvat vain tuotteiden yli 9 euron hintaiset pakkauskoot, jos tuotteella on useita eri pakkauskokoja. Huom! Lisäämme mobiilikupongit automaattisisti kaikkiin tilauksiin, joissa keräilykampanjaan kuuluvia tuotteita.

Itsehoitolääkkeet, reseptillä toimitettavat perusvoiteet tai eläintuotteet eivät kuulu kampanjaan. Jos palautat tuotteita niin, että pitämäsi tuotteet eivät enää oikeuta keräilylahjaan, on myös keräilylahjat palautettava. Hyvitämme palautetut tuotteet vain, kun olet palauttanut keräilylahjat.

 

Kampanjan järjestäjä: Orion

Ota yhteyttä: kerailykampanja@orion.fi tai 050 966 2010 (arkisin klo 9-15).

Tuotteet 1 - 24 / 224