Bisolnatural Complete 133 ml

Bisolnatural Complete lievittää sekä kuivaa että limaista yskää. Bisolnatural Complete sopii aikuisille ja yli 1-vuotiaille lapsille.
Pakkauskoko:
133 ml
Markkinoija:
STADA Nordic
Varastossa
12,37 €
93,01 € / 0.1330
Bisolnatural Complete lievittää sekä kuivaa että limaista yskää. 100-prosenttisesti luonnollinen, hyvänmakuinen siirappi sopii sekä aikuisille että lapsille, 1-vuotiaista alkaen. Bisolnatural Complete -siirappi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia ainesosia, jotka ovat peräisin heinäratamosta, timjamista ja hunajasta.
1-6 -vuotiaat lapset: 1 mittalusikallinen (5 ml) kaksi kertaa vuorokaudessa
Yli 6-vuotiaat lapset: kaksi mittalusikallista (10 ml) kaksi kertaa vuorokaudessa
Aikuiset: kaksi mittalusikallista (10 ml) kaksi tai kolme kertaa vuorokaudessa.

Käytä valmistetta tarvittaessa enintään 4 kertaa vuorokaudessa, voidaan käyttää myös lyhyin väliajoin. Sitruunamehua sisältävä Bisolnatural Complete -siirappi on makeutettu luonnollisilla appelsiini-, sitruuna- ja persikka-aromeilla. Bisolnatural Complete ei sisällä keinotekoisia makuaineita, säilöntäaineita, väriaineita eikä alkoholia. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Pakkauksessa on mittalusikka.
POLIFLAV M.A. -KOMPLEKSI: PLANTAGO LANCEOLATAN (HEINÄRATAMON) POLYSAKKARIDIFRAKTIO JA TIMJAMIN FLAVONOIDIFRAKTIO, HUNAJA, RUOKOSOKERI (YKSI MITTALUSIKALLINEN 5 ML SISÄLTÄÄ NOIN 4,1 G SOKERIA), VESI, SITRUUNAMEHU, LUONNOLLISIA APPELSIINI-, SITRUUNA- JA PERSIKKA-AROMEJA, KSANTAANIKUMI, ARABIKUMI.
Ei saa antaa alle 1-vuotiaille lapsille. Älä käytä jos olet yliherkkä tai allerginen jollekin ainesosista.
Ravistettava ennen käyttöä.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)